Een nieuwe dag... Nieuwe regels. We hoorden gisterenavond net als jullie allen dat de regels betreffende jeugdwerking opnieuw gaan veranderen. Voordat het MB bekend wordt gemaakt, is de juiste invulling nog niet helemaal duidelijk.

Zoals jullie weten, is het de intentie van de hockeybond & de club om alles in het werk te stellen om zoveel mogelijk alle competities te laten spelen. Gezien de huidige gezondheidssituatie kunnen we hier momenteel spijtig genoeg geen goed nieuws over brengen. Toch hebben we voor jullie reeds de volgende updates (via lees meer).

Geen trainingen van 9/02 t.e.m. 12/02 wegens de koude. De trainingen tijdens de krokusvakantie gaan (indien het weer dit toelaat) wel door.


Start-to-hockey t.e.m. U12

 • Opschorten van de competitie: de competitie zal dit weekend dan toch niet hervat worden... Dit wordt uitgesteld naar een later moment. 
 • Trainingen: 1 hobby per kind & bubbels van 10 personen. Er verandert voorlopig niets betreffende het trainingsschema en de eerder gecommuniceerde informatie. (Eens de U14-U19 terug zal trainen, zal er vermoedelijk geschoven moeten worden met het trainingsschema, we houden jullie hiervan zeker op de hoogte!)
  • We vragen aan de ouders om de verantwoordelijkheid te nemen betreffende de regel van 1 hobby per kind. Afmelden voor de trainingen is niet nodig. 
  • Bubbels: deze zullen door de trainer samengesteld worden voor aanvang van de training. Het is nog niet duidelijk hoeveel personen er maximum toegelaten worden op het veld. Dit zullen we vermoedelijk binnenkort ook moeten herbekijken.

U12 t.e.m. U19

 • Fysieke trainingen: geen veranderingen. Deze blijven in groepjes van 4 volgens het verstrengde protocol. Geen bubbels, geen contact tussen spelers. Bedankt om hierin het protocol te respecteren!
 • Individuele trainingen: reservaties voor zaterdag nog beschikbaar op de website.
 • Hockeytrainingen: in theorie zou dit ook terug mogelijk zijn in bubbels van 10. We bekijken hoe we dit als club kunnen aanbieden, en beginnen de puzzel te leggen: 
  • We wachten allereerst het MB af om te bekijken wat de regels juist zijn (contact/geen contact & andere mogelijke beperkingen). 
  • Ten vroegste tijdens de krokusvakantie zullen de hockeytrainingen terug opstarten. We houden jullie op de hoogte.

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Bedankt voor jullie begrip & alsnog veel plezier op onze velden!