Beste leden,

Wij zagen vandaag ook het langverwachte en heugelijke nieuws dat we vanaf 18/05 de groepstrainingen terug mogen opstarten. Zoals eerder gecommuniceerd zullen we de reguliere trainingen niet meer hervatten!

We zijn nu samen met de richtlijnen van de KBHB aan het bekijken of we een alternatief trainingsprogramma kunnen aanbieden vanaf 18/05. De veiligheidsvoorschriften die we doorgekregen hebben zijn niet te onderschatten en we willen uiteraard eerst zeker zijn dat we deze allemaal kunnen invullen. 

We zijn op zoek naar een aantal vrijwilligers die ons mee kunnen helpen met de uitvoering. Zo hebben we bijvoorbeeld nood aan Corona-begeleiders, Sanitair verantwoordelijke, Assistentie-ouders, Terreinverantwoordelijke,... Hulp is hierbij zeker welkom & vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij secretariaat@hockeytaxandria.be.

Ten slotte zijn we ook aan het bekijken of we nevenactiviteiten kunnen opstarten voor de teams. Zo zijn we reeds begonnen met het ter beschikking stellen van het veld voor individuele trainingen en bekijken we met de gemeente Oud-Turnhout of onze teams kunnen helpen bij de verdeling van de mondmaskers. Hierover snel meer info!

We houden jullie op de hoogte, om hopelijk op 18/05 (of indien nodig wat later) meer activiteiten op te starten. 

Sportieve groeten

Dmitri, Pieter, Greet & Guy