Beste coaches & managers,

Graag herinner ik jullie nog aan de regels betreffende de bespeelbaarheid van de velden ivm met vorst.
 
Op Taxa hanteren we de regel dat het veld niet betreden mag worden indien de ondergrond (e-layer onder de mat) bevroren is. Dit kan het veld beschadigen en is tevens te gevaarlijk voor de spelers. De bond adviseert dat de thuisspelende club de wedstrijden dient af te lassen ten laatste om 8u ’s morgens. 
 
 
Wat is onze procedure?
 
Indien er zware nachtvorst voorspeld wordt, bestaat de kans dat we op vrijdagavond reeds de thuiswedstrijden tot 11u reeds afgelasten. Ervaring leert dat bij nachtvorst de zon pas om 10u volledig op het veld staan en het veld dus ontdooit is tegen 11u. 
 
Om 8u zal er een update komen voor de wedstrijden na 11u. Echter kan het bij ongeplande nachtvorst dat de wedstrijden van 10u pas afgelast worden om 8u. 
 
Hoe communiceren we dit? 
 
- De communicatie zal uitsluitend gebeuren door een bericht op onze website. Raadpleeg dus zeker onze website wanneer er twijfel zou zijn over de bespeelbaarheid van het veld. Dezelfde regel geldt voor jullie tegenstander, zij dienen ook onze website te bezoeken en moeten in principe niet gecontacteerd worden. Echter is het wel aan te raden om te kijken of je ergens een telefoonnummer kan vinden van uw tegenstander (meestal op hun website) en ze even een seintje te geven zodat ze zeker geen onnodige verplaatsing maakt. 
 
- De bond kan ook een algemene aflasting doen voor alle wedstrijden in België. Dit wordt meestal goed op voorhand gecontacteerd en zal dan ook duidelijk gemaakt worden via verschillende kanalen (mail, website etc.)
 
Wat bij uitwedstrijden? 
 
Als je uit moet spelen, dien je zelf de tegenstander te contacteren. Er is een lijst beschikbaar op de website van de bond (https://hockey.be/wp-content/uploads/2018/06/AdressenLijstClubs_OnbespeelbareVelden_2018-2019-13122018.pdf) waar het contactpunt van de verschillende clubs te vinden is. Meestal wordt het ook gewoon gecommuniceerd via de website. Check dit zeker op voorhand zodat je geen onnodige verplaatsing maakt!
 
Wat met het wedstrijdblad? 
 
Als de wedstrijd niet gespeeld wordt wegens een onbespeelbaar terrein, dan dien je op het wedstrijdblad geen score in te geven maar wel uitgesteld aan te duiden. Daarnaast dien je de reden (onbespeelbaar terrein) te vermelden in de commentaar. De bond zal later beslissen of de match ingehaald zal moeten worden op een ander moment. 

Beste leden,

Op vrijdag 25/10 zullen alle trainingen doorgaan, gezien sommige teams 26/10 nog een wedstrijd gepland hebben. Tijdens de herfstvakantie (28/10 t.e.m. 1/11) zullen er geen jeugdtrainingen plaatsvinden. Er is uiteraard wel de herfststage. 

Fijne vakantie gewenst!

schrijf je in via deze link of ga naar 'Schrijf je in' op de website

 

Beste leden,

Graag jullie aandacht voor de wijzigingen in de spelregels voor zowel klein als groot veld: 

Ter info, het volledige reglement voor groot veld is nu ook in het Nederlands beschikbaar op de website van de bond

De attesten voor terugbetaling van uw ziekenfonds voor het seizoen 2019-2020 zijn beschikbaar & kunnen teruggevonden worden via deze link!

Taxandria is dringend op zoek naar assistentie voor een aantal taken. Aarzel niet om ons te contacteren in geval van vragen & interesse!

Beste leden,

Op 2/07 zijn alle facturen voor het lidgeld van komend seizoen uitgestuurd. Moest u geen factuur hebben ontvangen, raadpleeg dan zeker even jullie Twizzit account of contacteer ons via secretariaat@hockeytaxandria.be. Graag herinneren we jullie eraan dat de betalingstermijn voor de factuur 21 augustus is. Bij betaling na deze datum rekenen wij een adminstratieve kost van €25 aan. 

Graag herinneren we u eraan dat spelers van de geboortejaren 2002 t.e.m. 2005 verplicht hun theoretisch scheidsrechters examen moeten halen voordat ze officiële wedstrijden mogen spelen. Indien het examen nog niet gehaald werd, kan je een account voor de e-learning aanvragen via mail secretariaat@hockeytaxandria.be.

Het bestuur

Taxa is op zoek naar zijn volgende generatie kampioenen! Daarom organiseren wij onze jaarlijkse gratis initiatie op woensdagnamiddag 26 juni.

Interesse? Schrijf je zeker in via onze website (www.hockeytaxandria.be/proef) en maak kans op een gratis zomerstage!

 

Beste leden,

Het seizoen loopt op zijn einde. Graag doen wij jullie herinneringen we jullie aan de volgende punten: 

1. Einde seizoen
 
Dit weekend vinden de laatste wedstrijden van het seizoen plaats. 
 
De laatste jeugdtrainingen vinden plaats op 24 mei. Hierna zullen er door de club geen trainingen meer voorzien worden.
 
2. Uitschrijvingen
 
Graag herinneren we jullie eraan dat ons artikel 5 van ons huishoudelijk reglement het volgende vermeldt: 
 
"Het lidmaatschap dient beëindigd te worden tussen 15 mei en 30 juni. Bij beëindiging na 30 juni is het verplicht de contributiebijdrage voor het komende seizoen te betalen. “
 
Uitschrijvingen kunnen enkel via mail op secretariaat@hockeytaxandria.be (niet bij coaches, managers,…) en dienen we te ontvangen voor 30 juni.
 
3. Volgend seizoen
 
De technische commissie is volop bezig met de teamindelingen van komend seizoen. Mid-juni mogen jullie communicatie verwachten omtrent de teams.
De eerste wedstrijden van het seizoen 2019-2020 vinden plaats op zaterdag 7 september 2019.
 
Graag ook rekening houdend dat alle spelers van U19-U16 (geboortejaar 2000 t.e.m. 2005) verplicht hun theoretisch scheidsrechtersexamen gehaald moeten hebben voordat ze komend seizoen mogen spelen. Spelers die hun examens nog niet gehaald hebben (scheidsrechters die hun examen reeds hebben: https://www.hockey.be/app/uploads/2019/05/Listing-T-Outdoor-1.pdf), kunnen een login voor de elearning aanvragen via secretariaat@hockeytaxandria.be
 
4. Events
 
Vorig jaar was de proefdag een groot succes! Dit seizoen zullen we opnieuw een proeftraining organiseren voor de zomer voor geïnteresseerd nieuwe leden, en dit op woensdag 26 juni. Alle info op www.hockeytaxandria.be/proef.
 
De familiedag zal dit jaar plaatsvinden op vrijdagavond 28 juni. Inschrijvingen openen binnenkort op onze website. 
 
De zomerstage vindt plaats van 26 augustus t.e.m. 30 augustus. Inschrijvingen openen binnenkort op onze website.
 
5. Bedankt!!
 
Als club beseffen we goed genoeg dat we zonder zonder de vrijwillige hulp van coaches en managers onze teams en de spelers geen hockey kunnen spelen. Namens heel het bestuur bedanken we jullie graag voor jullie inzet, opofferingen en autoritten :-). 
 
We wensen jullie veel succes met de laatste wedstrijd!

Didier & Jasper zullen ook gedurende de vrijdagen in mei eten voorzien op de club!

3 mei: Gehaktballetjes in tomatensaus met kroketjes & sla

10 mei: Gebakken kip met appelmoes & aardappeltjes

17 mei: BBQ van de Ofyr

Recent news
Instapmomenten seizoen 2020-2021
28/06/2020
Zomer initiaties
28/06/2020
Interesse in hockey?
28/06/2020
Uitnodiging zomerstage 2020
19/06/2020
Trainingsschema Juni-trainingen 2020
14/06/2020
Events
Hoofdsponsor

Zoeken
Wedstrijden van de maand
  July 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Volg ons op Facebook

Hockey Club Taxandria VZW    |    De Hoogt 10   |   2360 Oud-Turnhout   |   secretariaat@hockeytaxandria.be

 

© 2019, website powered by Twizzit.com