Gelieve onderstaande communicatie betreffende het einde van het seizoen, corona-compensatie voor senior-leden en de uitschrijvingen hieronder terug te vinden via lees meer

De trainingen voor de komende weken zijn voorzien als volgt :

  • Start2hockey - U11: trainingen na 29 mei enkel na toezegging van trainer
  • U14 - U19: trainingen t.e.m. zaterdag 29 mei (Jongens geen fysieke trainingen na 19/05)
  • Volwassenen: trainingen in overleg met trainer

Beste leden,

Het seizoen 2020-2021 loopt ten einde. Een seizoen dat helaas zwaar geïmpacteerd werd door een nieuwe uitbraak van de coronapandemie. Het was een enorme uitdaging voor ons allemaal en we wensen jullie ook te bedanken voor jullie begrip voor de invulling van het seizoen. 

Dankzij flexibele maatregelen was het nog mogelijk om onze jeugdleden een heel seizoen van hockey te laten genieten. Helaas laten de wettelijke maatregelen niet meer toe om dit seizoen nog wedstrijden te organiseren. Echter zullen we proberen om in de maand juni verschillende zomeractiviteiten te organiseren. Hierover snel meer info!

Ook zullen we uitzonderlijk de trainingen dit jaar zo lang mogelijk laten doorgaan:

  • Start2hockey - U11:trainingen na 29 mei enkel na toezegging van trainer
  • U14 - U19: trainingen t.e.m. zaterdag 29 mei (Jongens geen fysieke trainingen na 19/05)
  • Volwassenen: trainingen in overleg met trainer

Ondertussen zijn we reeds gestart met het indelen van de ploegen voor komend seizoen. Maar het blijft uiteraard belangrijk dat we hierbij zicht hebben op eventuele uitschrijvingen van leden. We herinneren jullie er graag aan dat het lidmaatschap automatisch verlengd wordt en dat uitschrijving dient te gebeuren vóór 30 juni 2021. Toch zouden we jullie in dit uitzonderlijk jaar willen vragen om de uitschrijvingen zo snel mogelijk door te geven. Dit moet dit jaar via het formulier op onze website (link). Mochten jullie vragen hebben i.v.m. de sportieve indeling voor komend seizoen, dan kunnen jullie contact opnemen met jullie coach en/of de TC (sportief@hockeytaxandria.be). 

De lidgelden van komend seizoen zullen niet geïndexeerd worden en voor alle senior-leden zal er de mogelijkheid worden gegeven om een compensatie-korting aan te vragen voor het komende seizoen (deze leden zullen hiervoor een afzonderlijke mail ontvangen met daarin alle info en voorwaarden). Deze korting is voorzien omdat wij duidelijke besparingen hebben kunnen realiseren op een aantal vaste kosten zoals bijvoorbeeld trainers en verzekering. Vanuit de KBHB en VHL wordt er helaas geen terugbetaling voorzien van het lidgeld. Voor de jeugdleden is er geen compensatie voorzien omdat los van de wedstrijden, we quasi een volwaardig seizoen hebben kunnen leveren. 

Ten slotte willen we nog een oproep doen, een oproep naar iedereen! We zullen de komende weken veel reclame maken rondom initiatiedagen voor nieuwe leden. Jullie zijn hier ook welkom om vriendjes en vriendinnetjes te laten kennismaken met hockey. Nieuwe talenten zijn essentieel voor de toekomst van de club en we vragen dan ook om hieraan mee te werken! 

We danken jullie allemaal voor jullie begrip & voor het naleven van de corona-maatregelen.

Sportieve groeten en tot snel,

Dmitri, Greet, Pieter & Guy