Dag allemaal,

Afgelopen week heeft de veiligheidsraad beslist om in beperkte mate teamsporten terug mogelijk te maken vanaf 18 mei. Trainingen in groep zijn enkel toegelaten wanneer de nodige hygiënische en veiligheidsmaatregelingen kunnen worden gegarandeerd. Naast de mededeling van de veiligheidsraad hebben wij ook nog veel strengere & duidelijke richtlijnen ontvangen van de KBHB & de gemeente.

Met deze nieuwe richtlijnen zal het onmogelijk om het reguliere trainingsschema te hervatten. We zullen één hockeytraining van één uur voorzien voor alle jeugdleden tot en met U12. Vanaf de U14 wordt er één hockeytraining en één fysieke training voorzien worden. Dit trainingsschema gaat in vanaf maandag 25 mei tot en met vrijdag 26 juni. Helaas zijn er de week van 18 mei zijn er dus nog geen trainingen voorzien. We begrijpen dat niet iedereen bereid is om deze stap te zetten, en er is dus ook geen verplichting voor deze trainingen, maar gelieve dit wel te communiceren met jullie coach & manager.

Op vrijdag zal het veld beschikbaar zijn voor de volwassen ploegen. Indien gewenst kunnen jullie via je coach en/of trainer afspreken om de trainingen te hervatten. De G-hockey zal de trainingen voorlopig nog niet hervatten.

U kan het volledige trainingsschema terugvinden via deze link. De manager/coaches zal jullie contacteren om jullie deelname te bevestigen. Te veel of te weinig deelnemers zal ervoor zorgen dat we misschien moeten schuiven in het schema. We vragen om jullie deelneming te bevestigen bij jullie coaches ten laatste donderdag 21 mei. Inschrijven kan enkel voor alle sessies van je team.

Voor de trainingen tot en met U12 hebben wij per groep 1 extra begeleider nodig. Uw manager zal een indeling maken van assistentie-ouders tijdens de training. We vragen vriendelijk om deze vrijwillige taak op u te nemen. Als ouder zal u instaan voor de begeleiding van de kinderen op en rond het veld. Zonder deze hulp kunnen wij de trainingen voor deze leeftijdscategorieën niet organiseren.

Naast de groepstrainingen zal het mogelijk blijven om ons veld te reserveren voor individuele trainingen op dagen dat het veld niet in gebruik is. Zo kan u komende week het veld reserveren op donderdag 21 mei & zaterdag 23 mei. Reservaties hiervoor lopen via de website en staan nu ook open (link).

Het blijft uitermate belangrijk om u aan de richtlijnen te houden. Dit voor jullie eigen gezondheid maar ook de gezondheid van andere niet in gevaar te brengen. We hebben alle regels samengevat in een reglement. Dit reglement kan je nalezen via deze link & op onze website.

We hopen dat jullie allemaal terug klaar zullen staan om te komen hockeyen! PlaySafe & 5mAfstand zullen de nieuwe normen worden, maar dat mag de pret niet bederven! Schrijf jullie dus snel in en zo kunnen we het seizoen toch nog in schoonheid afsluiten.

Sportieve groeten,

Dmitri, Pieter, Greet & Guy