Ontdek je samen met je dochter of zoon het hockey en zet je je eerste stapjes op het veld als scheidsrechter of ben je een doorwinterde Club Umpire die normaal gezien wekelijks op het veld staat? Met de Whistling Wednesdays biedt de Umpire Academy van de VHL opleidingen aan voor alle scheidsrechters, van alle niveaus.

Vanaf de eerste week na de paasvakantie wordt er elke woensdagavond om 20u een workshop georganiseerd. Alle info op de website van de bond & schrijf je gratis in voor de workshops die jou interesseren. Eigenlijk een must-follow voor elke hockeyspeler. 

De planning kan je hieronder terugvinden. Inschrijvingen via deze link. 

Beste leden,

Na jarenlang intensief gebruik, is het clubhuis aan een opfrisbeurt toe. Daarnaast willen we tegelijk de sfeer en inrichting aanpakken zodat we na de Covid-19 beperkingen met nog meer plezier kunnen genieten van hockey in een gezellig clubhuis.

Wat willen we aanpakken : de akoestiek, de inrichting van de bar, hier en daar wat schilderwerken, en ook de verlichting.
Wat hebben we ondertussen al gedaan: de keuken is volledig vernieuwd en daarnaast hebben we een nieuwe muziekinstallatie geïnstalleerd.

De eerste realisaties hebben we reeds aangepakt dankzij enkele sponsors & het spaarpotje van het galabal. Om de toekomstige projecten te bekostigen hebben enkele enthousiaste ouders een verkoop van borrelplanken opgezet, waarmee je zélf ook al lekker kunt van genieten en vooruitkijken naar de - hopelijk snel - gezellige momenten op Taxa.

Voor het team dat de meeste planken per speler verkoopt, zal een mooie team-verrassing voorzien worden. De prijs is €59 per borrelplank waarbij de opbrengsten integraal naar de verschillende projecten zullen gaan.

Bestellen kan tot en met zondag 25 april 2021. Bestellingen afhalen gebeurt coronaproof op HC Taxandria op vrijdagavond 7 mei om 19u en zaterdag 8 mei  om 11u. Daarnaast is leveren aan huis ook mogelijk.

Wij kijken alvast uit naar jullie enthousiaste deelname en tot snel! 

Link tot bestelformulier

Dag allemaal,

Gezien de huidige situatie, zullen we toch een aantal trainingen aanbieden tijdens de paasvakantie (volgens de nodige regels uiteraard). Zie hieronder een overzicht van de planning: 

  • Paaszaterdag (3 april): geen trainingen
  • Paasmaandag (5 april): geen trainingen
  • Dinsdag 6 april t.e.m. zaterdag 10 april: alle trainingen gaan door
  • Maandag 12/04 t.e.m. vrijdag 16/04: geen trainingen wegens stage
  • Zaterdag 17/04: Training gaat door

Op de dagen hierboven zullen de trainingen doorgaan volgens het gekende trainingsschemaWij zouden jullie graag willen vragen om respect te tonen voor de geldende maatregelen. We mogen enorm opgelucht zijn dat de trainingen nog door mogen gaan. Wij raden ook aan om de 1-hobby regel/kind te respecteren.

Voor de stage zijn er nog een aantal plaatsen (echt niet meer veel) beschikbaar, alle info via deze link

We wensen jullie een goede vakantie!

De TC

Binnenkort
Social

© 2020, website powered by Twizzit.com