Op zaterdag 23 oktober organiseren de sportclubs van De Hoogt een 'kroegentocht'! In alle kantines van De Hoogt zullen verschillende bandjes en DJ's optreden om er een spetterende avond van te maken. De festiviteiten starten om 19u30 en staan gepland tot 1u.

Alle locaties zijn gelegen aan sportpark de Hoogt, locaties liggen op wandelafstand van elkaar! Later wordt het uurschema bekendgemaakt. Elke band/DJ heeft een vaste locatie en speelt verschillende sets doorheen de avond, zo heeft u de kans uw favoriete affiche samen te stellen en elke locatie die u wenst een bezoek te brengen!

Op Taxa zal DJ Funkie Frankie optreden!

Meer info kan je terugvinden op de website van sportpromotie.net. VVK kaarten zijn te koop achter de bar of via de website van de Djoelen.

In de maand oktober is er terug de mogelijkheid om op vrijdagavond te eten op de club, voor, tijdens of na de training! Didier zal de volgende menu verzorgen tussen 18u en 20u. Reserveren is niet nodig, €10 volwassen en €5 voor kinderen: 

  • 1/10: Spaghetti Bolognaise
  • 8/10: Hamburgers met frietjes
  • 15/10: Thaise curry kip met rijst
  • 22/10: Wortel andijvie stamppot met worst

Tot vrijdag! 

Omdat we opnieuw veel vraag hebben gekregen naar bitjes op maat, zal dit jaar op nieuw een tandarts langskomen om bitjes op maat aanbieden voor kinderen (ongeveer tot 16j). Op woensdag 29 september (13u30-16u) en op vrijdag 8 oktober (17u30-19u) zal er een tandarts aanwezig zijn om een mondafdruk te nemen. Vooraf registreren(

Via onderstaand formulier kan je u aanmelden om langs te komen. Daarvoor is het echter van belang dat we ongeveer weten om hoeveel spelers en bitjes het gaat. Aangezien de organisatie hiervan redelijk wat werk met zich meebrengt kunnen we dit pas definitief bevestigen bij voldoende interesse! De kostprijs is €45, cash te betalen bij het aanmeten van het bitje.

Meer info via sportief@hockeytaxandria.be 

>> Inschrijven via deze link

Binnenkort
Social

© 2020, website powered by Twizzit.com