Onze hoofdpartners

Onze sponsors
Coming up

Ontdek je samen met je dochter of zoon het hockey en zet je je eerste stapjes op het veld als scheidsrechter of ben je een doorwinterde Club Umpire die normaal gezien wekelijks op het veld staat? Met de Whistling Wednesdays biedt de Umpire Academy van de VHL opleidingen aan voor alle scheidsrechters, van alle niveaus.

Vanaf de eerste week na de paasvakantie wordt er elke woensdagavond om 20u een workshop georganiseerd. Alle info op de website van de bond & schrijf je gratis in voor de workshops die jou interesseren. Eigenlijk een must-follow voor elke hockeyspeler. 

De planning kan je hieronder terugvinden. Inschrijvingen via deze link. 

Beste leden,

Na jarenlang intensief gebruik, is het clubhuis aan een opfrisbeurt toe. Daarnaast willen we tegelijk de sfeer en inrichting aanpakken zodat we na de Covid-19 beperkingen met nog meer plezier kunnen genieten van hockey in een gezellig clubhuis.

Wat willen we aanpakken : de akoestiek, de inrichting van de bar, hier en daar wat schilderwerken, en ook de verlichting.
Wat hebben we ondertussen al gedaan: de keuken is volledig vernieuwd en daarnaast hebben we een nieuwe muziekinstallatie geïnstalleerd.

De eerste realisaties hebben we reeds aangepakt dankzij enkele sponsors & het spaarpotje van het galabal. Om de toekomstige projecten te bekostigen hebben enkele enthousiaste ouders een verkoop van borrelplanken opgezet, waarmee je zélf ook al lekker kunt van genieten en vooruitkijken naar de - hopelijk snel - gezellige momenten op Taxa.

Voor het team dat de meeste planken per speler verkoopt, zal een mooie team-verrassing voorzien worden. De prijs is €59 per borrelplank waarbij de opbrengsten integraal naar de verschillende projecten zullen gaan.

Bestellen kan tot en met zondag 25 april 2021. Bestellingen afhalen gebeurt coronaproof op HC Taxandria op vrijdagavond 7 mei om 19u en zaterdag 8 mei  om 11u. Daarnaast is leveren aan huis ook mogelijk.

Wij kijken alvast uit naar jullie enthousiaste deelname en tot snel! 

Link tot bestelformulier

Dag allemaal,

Gezien de huidige situatie, zullen we toch een aantal trainingen aanbieden tijdens de paasvakantie (volgens de nodige regels uiteraard). Zie hieronder een overzicht van de planning: 

 • Paaszaterdag (3 april): geen trainingen
 • Paasmaandag (5 april): geen trainingen
 • Dinsdag 6 april t.e.m. zaterdag 10 april: alle trainingen gaan door
 • Maandag 12/04 t.e.m. vrijdag 16/04: geen trainingen wegens stage
 • Zaterdag 17/04: Training gaat door

Op de dagen hierboven zullen de trainingen doorgaan volgens het gekende trainingsschemaWij zouden jullie graag willen vragen om respect te tonen voor de geldende maatregelen. We mogen enorm opgelucht zijn dat de trainingen nog door mogen gaan. Wij raden ook aan om de 1-hobby regel/kind te respecteren.

Voor de stage zijn er nog een aantal plaatsen (echt niet meer veel) beschikbaar, alle info via deze link

We wensen jullie een goede vakantie!

De TC

De paasstage 2021 kan doorgaan volgens de geldende corona-regels en dit jaar zelfs 5 dagen van 12/04 t.e.m. 16/04.

UPDATE 22/03: De paasstage kan doorgaan in kleinere bubbels, en de plaatsen zijn beperkt. Schrijf je snel in!

>> Info & inschrijvingen via stage.hockeytaxandria.be

Vanaf maandag kan onze volledige jeugd terug hockeyen! Het nieuwe trainingsschema terugvinden op de website (link). 

Er zijn ook een aantal kleine aanpassingen bij de andere teams: 

 • U11 jongens zijn opgedeeld in 2 groepen. 
 • Start-to-hockey zal terug om 14u trainen.

 

Uiteraard blijven de Covid-regels gelden: 

 1. Het veld word ingedeeld in verschillende delen en elke groep dient binnen zijn vak te blijven.
  • Een bubbel bestaat uit max 10 spelers.
  • Op het veld is contact binnen de bubbel toegelaten.
 2. Je volgt de gekende covid-regels: 
  • Bij aankomst verplicht handen ontsmetten
  • Mondmasker is verplicht (tenzij bij fysieke inspanning)
  • Altijd 1,5m afstand bewaren!
 3. Na de trainingen worden de materialen ontsmet door de trainer. Kom ten vroegste 5min voor aanvangstijd van de training en verlaat na de training direct de club. De club zal gesloten blijven en de toiletten zijn niet toegankelijk.
 4. De club is vrij de trainingen stop te zetten wegens verstrengde maatregelen of niet-naleven van de regels.

 

We wensen jullie veel plezier en bedanken jullie alvast om de regels te respecteren!

Dmitri, Joris & Frank

Beste leden,

Het verslag van de Algemene Ledenvergadering van 12 februari 2021 is via deze link beschikbaar.

Wij bedanken jullie voor de aanwezighed en jullie nuttige feedback. 

Het bestuur

Het formulier voor de reservaties voor individuele trainingen van zaterdag 29/01 is geopend en kan u tergvinden via deze link

Indien alle tijdslots uitgedeeld zijn, zullen er extra slots toegevoegd worden in de voormiddag.

Update maandag 17/02 - 9u

De fysieke trainingen voor de jongens op dinsdag 16/02 gaan niet door en worden verplaatst naar donderdag 18/02 (zelfde tijdsschema)!

Het veld is ondertussen sneeuwvrij dus alle trainingen vanaf 17/02 gaan door.

Een nieuwe dag... Nieuwe regels. We hoorden gisterenavond net als jullie allen dat de regels betreffende jeugdwerking opnieuw gaan veranderen. Voordat het MB bekend wordt gemaakt, is de juiste invulling nog niet helemaal duidelijk.

Zoals jullie weten, is het de intentie van de hockeybond & de club om alles in het werk te stellen om zoveel mogelijk alle competities te laten spelen. Gezien de huidige gezondheidssituatie kunnen we hier momenteel spijtig genoeg geen goed nieuws over brengen. Toch hebben we voor jullie reeds de volgende updates (via lees meer).

Geen trainingen van 9/02 t.e.m. 12/02 wegens de koude. De trainingen tijdens de krokusvakantie gaan (indien het weer dit toelaat) wel door.

Zoals gecommuniceerd in de vorige nieuwsbrief, herstarten wij binnenkort de fysieke trainingen voor onze jeugdploegen. Het volledige trainingsschema kan teruggevonden worden via deze link. Zie hieronder een update per leeftijdsgroep

© 2020, website powered by Twizzit.com