Onze hoofdpartners

Onze sponsors
Coming up

Beste leden,

Zoals gisterenavond gecommuniceerd zijn er nieuwe maatregelingen die ingaan vanaf vrijdag 30/10 om 18u. Hierdoor zal de werking van de club er anders uitzien. Echter zal de club ze al implementeren vanaf donderdag 29/10!

Stay safe!

 

Na het succes van de paasverkoop zullen wij dit jaar ook verschillende chocoladeproducten aanbieden in samenwerking met onze sponsor Chocolaterie Verleye. Lees meer...

Hieronder kunnen jullie de verstrengingen vinden ter bestreiding van het Corona-virus die ingaan vanaf 23 oktober 2020.

Vanwege de Covid-19 pandemie en de bijkomende gezondheidsrisico’s die indoor sporten met zich meebrengt voor spelers, stafleden, publiek en personeel van de zalen, heeft het Bestuursorgaan van de Koninklijke Belgische Hockey Bond beslist om het indoor hockeyseizoen 2020-2021 af te gelasten. 

We zullen als club bekijken of een alternatief winterprogramma mogelijk is.

Beste sportievelingen,

We staan op de vooravond van een risicovol weekend... De besmetting stijgen overal en ontgaan ook onze club niet. Het is belangrijk dat we allemaal de regels blijven opvolgen & geen onnodige risico's nemen:

  • Volg de regels op, blijf thuis in geval van symptomen of risico-contact
  • Contacteer je manager zo snel mogelijk in geval van besmetting
  • Mondmasker is nog altijd verplicht rondom de club
  • Kleedkamers & douches blijven gesloten (geen uitzonderingen meer!)

De regels van de horeca verstrengen, ook bij ons... DUS respecteer aub de 4 personen per tafel, zelfs binnen je ploeg! Vergeet ook niet dat de kantines in Brussel gesloten zijn.

Aahja, geen idee of het werkt, maar installeer de app "Coronalert". Alle beetjes helpen :-). 

Have fun dit weekend, maar vooral keep it safe!

Dmitri, Pieter, Greet & Guy.

Gelieve het nieuwe Corona-wedstrijdprotocol terug te vinden via deze link. Dit wedstrijdprotocol gaat in vanaf 1 oktober 2020.

Ondanks de 'verspoepeling' van de veiligheidsgraad, blijft het mondmasker verplicht op alle Hockeyclubs in Belgie! Bedankt om deze regels op te volgen. 

Beste leden,

Voorlopig zijn wij gelukkig grotendeels gespaard gebleven van de gevolgen van Corona, maar we krijgen steeds meer signalen van andere clubs dat het gevaar om de hoek loert... 

Met een nieuw wedstrijdweekend voor de deur zouden wij graag nogmaals willen vragen om alle richtlijnen op te volgen: 

  • Verplicht mondmasker op de club: rond het veld, als supporter, binnen,... De Taxa-mondmaskers zijn nog altijd te koop achter de bar voor €5. 
  • Respecteer de regels (afstand, registratie, ontsmetten materialen & handen, geen kleedkamers,...)
  • Als je besmet bent of in quarantaine geplaatst wordt -> contacteer ons zo snel mogelijk (secretariaat@hockeytaxandria.be) en stuur ons uw attest door. 

De KBHB heeft ondertussen hun wedstrijdprotocol bijgestuurd. Er zijn geen significante wijzigingen, behalve voor de modaliteiten van het uitstellen van wedstrijden in geval van besmettingen en/of quarantaine. Alle info kan je vinden in het nieuwe wedstrijdprotocol

We wensen jullie veel succes komend weekend en vooral keep it safe!

Interesse om te starten met hockey? Alle info via lees meer!

 

Beste leden,

Eindelijk is het zover!! Maandag 31/08 starten we officieel het seizoen 2020-2021. Een moment waar we allemaal lang op gewacht hebben, en nu is het eindelijk zover.

Het zal een speciaal seizoen zijn, een seizoen waar we meer dan ooit rekenen op jullie verantwoordelijkheid & flexibiliteit. Hieronder kan je alle informatie vinden met betrekking tot de opstart.

We wensen jullie heel veel succes, maar vooral: have fun!!

Tot snel,

Dmitri, Pieter, Greet & Guy

De attesten ziekenfonds voor het seizoen 2020-2021 zijn downloadbaar via deze link.

© 2020, website powered by Twizzit.com