Onze hoofdpartners

Onze sponsors
Coming up

Jaaaaaaaa, we mogen weer!!!! We mogen het volgende hockeyseizoen starten met de jaarlijkse TAXA-zomerstage (wel onder voorbehoud van gunstige corona-cijfers).

Omdat we niet weten wat de maatregelen van de overheid zullen zijn, hebben we dit jaar voor de zekerheid ook weer besloten om tijdens deze zomer, de stage in twee weken door te laten gaan:

 

* WEEK 1: maandag 16 augustus t/m vrijdag 20 augustus

U14 t/m U19 Boys en Girls

Tijd: 12.30u – 17.00u

Kosten: €110

 

* WEEK 2: maandag 23 augustus t/m vrijdag 27 augustus

5 jaar t/m U12 Boys en Girls

Tijd: 09.30u – 16.00u

Kosten: €110

Ook al mogen we vanaf 25 juni max. 100 deelnemers toelaten, door de beperkte ruimte op  de velden, zien we ons verplicht om het aantal deelnemers voor WEEK 1 tot max. 80 inschrijvingen te beperken en voor WEEK 2 tot max. 85 inschrijvingen.

IEDEREEN die wil hockeyen, mag zich inschrijven: leden, beginners en ook leden van andere clubs. In geval van overbooking, zullen we spijtig genoeg de « first come first serve » regel toepassen. Het is onmogelijk om van de maximum aantal inschrijvingen af te wijken.

We danken jullie alvast voor jullie begrip.

In de laatste informatie-mail, zal je uitgebreid geïnformeerd worden over alle verplichte maatregelen, aanbevelingen en andere stage-zaken. Deze wordt in de laatste week voor de desbetreffende stageweek verstuurd. Het is belangrijk alle informatie grondig te lezen en dit met je kind(eren) te delen zodat de stages zo veilig mogelijk kunnen verlopen. Er zal ook een medische fiche bij de start van de stagen moeten worden binnengebracht. Deze ontvangen jullie ook bij de informatiemail.

We kijken er naar uit om jullie in augustus weer te mogen ontvangen. 

Het TAXA-stageteam

Vragen? Mail ons via stage@hockeytaxandria.be

>> Link naar het inschrijvingsformulier

 

Onze club organiseert tijdens de verschillende schoolvakanties hockeystages voor de jeugd. Een leuke manier om kennis te maken met de hockeysport of om je hockeyvaardigheden te verbeteren.

Je moet geen lid zijn van de club om te mogen deelnemen aan deze stages. Iedereen die op het ogenblik van de stage 5 jaar is, is welkom.

Tijdens de paasvakantie zijn er 4 stagedagen, in de zomervakantie 5 dagen. Een stagedag start om 9u30 en eindigt om 16u. Er is elke dag 1uur voor-en /of naopvang voorzien.

Een stagedag bestaat uit 4 trainingsblokken, 2 in de voormiddag en 2 in de namiddag. Hier wordt er niet alleen getraind op het inoefenen en verbeteren van je hockeyvaardigheden, maar ook je conditie en coördinatie worden onder handen genomen.

© 2020, website powered by Twizzit.com