Binnen HC Taxandria willen we graag hockey voor iedereen toegankelijk maken. Wij bieden de mogelijkheid aan elke sporter om binnen onze club deel te nemen aan veldhockey, om zo te kunnen genieten van deze teamsport binnen zijn of haar mogelijkheden.

Wat is G-Hockey?

Het doel van G-hockey is om kinderen vanaf 8 jaar, jongeren én volwassenen met autisme, een lichte verstandelijke beperking, al dan niet in combinatie met een lichte motorische beperking, plezier en voldoening te laten beleven aan hockey en spelactiviteiten in teamverband, net als andere sporters. G-hockeyleden zijn volwaardig lid van de hockeyclub en kunnen deelnemen aan alle clubactiviteiten. G staat voor gezellig, gezond en geïntegreerd.  Door op woensdagmiddag te trainen, wanneer er meer ploegen sporten, ziet iedereen dat G-hockeyers erbij horen!

Waar en wanneer?

We trainen op een moment dat er veel andere clubleden trainen: woensdagnamiddag. Het sporten gebeurt onder begeleiding van een team trainers en buddy`s die het sporten zo optimaal mogelijk maken. Samen met je ouder(s) of begeleider, word je elke woensdag verwacht. 

Iedereen kan 3 keer gratis deelnemen aan een proeftraining. Na de proeftrainingen dien je lid te worden. G-hockeyers genieten bij HC Taxandria van een sterk gesubsidieerd tarief.

Wedstrijden

Afhankelijk van het aantal sporters, hun mogelijkheden en vooral interesse, kunnen we op termijn deelnemen aan de G-hockey competitie met daarin G-hockey ploegen van andere clubs. Er is geen verplichting tot deelname aan de wedstrijden.

Interesse?

Voor meer informatie of voor het aanmelden voor deelname aan gratis proeftrainingen, graag een mail aan annemiekvanrhijn@telenet.be. Wij nemen vervolgens contact op voor een eerste kennismakingsgesprek.