Hockeyclub Taxandria heeft de afgelopen twee jaar een aantal grote stappen voorwaarts gemaakt. Ons terrein heeft een ware metamorfose ondergaan. Het oude zandveld is inmiddels vervangen door een prachtig nieuw waterveld dat volgens de hoogste mondiale standaard is aangelegd. Er is een extra kwartveld aangelegd en de hekwerken, terrassen en voetpaden zijn opnieuw aangelegd en waar nodig vergroot en/of aangepast aan onze huidige wensen. Op sportief gebied zijn we met de u16 en u19 vast waardes in de hoogste Belgische divisies.

Voor komend seizoen leggen we de lat voor onze infrastructuur en onze sportieve ambities weer een stukje hoger. Verdere verfraaiing van ons clubgebouw en promotie van onze eerste heren en dames teams zijn enkele doelstellingen voor dit jaar.

Voor u als sponsor is de uitstraling van onze club belangrijk. U verbindt de naam van uw bedrijf aan een club met ambitie, een van ouds traditionele familieclub waar het sociale aspect de winnaar mentaliteit versterkt.

Hockey behoort in België tot de snelst groeiende sporten. De recente topprestaties op internationale toernooien van de Belgische nationale mannen en vrouwen dragen daar zeker aan bij. Voor u als sponsor een uitgelezen moment om in te stappen. Hockey is Hot!

In dit dossier zullen wij u op de hoogte brengen van onze ambities voor de komende jaren. Sponsoring vormt hierbij een onmisbare bron voor de ontwikkeling van onze club. Uw sponsorbijdrage is een meerjarige samenwerking met onze club. We spreken concrete doelen af en uw bedrijf wordt hiermee ook onderdeel van onze club.

Wij dagen u graag uit om met ons mee te groeien. Alle infomatie kan u vinden in ons sponsordossier

Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie via secretariaat@hockeytaxandria.be