Onze hoofdpartners

Onze sponsors
Coming up

Op 3 februari vond onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Het verslag kan teruggevonden via deze link.

De winterstop loopt op zijn einde, maar eerst zijn er nog de laatste zaalhockeyweekenden en daarna volgt direct de krokusvakantie. De georganiseerde veldtrainingen zullen terug opstarten vanaf maandag 27 februari.

Beste leden, 

De dagen worden korter, het eerste deel van het hockeyseizoen nadert zijn einde. 

Graag delen wij jullie mee dat de georganiseerde veldtrainingen eindigen op 25/11. Na vrijdag 25/11 zullen er dus geen jeugdtrainingen meer zijn op het veld. Ploegen kunnen op eigen initiatief verder trainen, maar dit zal individueel gecommuniceerd worden door jullie coach/manager. 

Opgepast! Het is verboden om het veld te betreden bij vorst en/of sneeuw omdat dit de top- en onderlaag van het veld kan beschadigen. Bedankt om hiermee rekening te houden.

In tussentijd zullen de zaalhockey trainingen en wedstrijden opstarten. Hiervoor zal de communicatie gebeuren door jullie coach/manager in de zaal. 

Geniet van jullie laatste trainingen!

De Taxa Fridays menu voor deze maand is als het volgt:

7/10: Huisgemaakte Lasagna door Stadspark
14/10: Flammkuchen door Wijnig.nl
21/10: Macaroni met ham en kaassaus door Wijnig.nl

In november zijn er nog 2 vrijdagavondtrainingen waarop we dankzij onze koks weer heerlijke maaltijden geserveerd krijgen. Hieronder de menu:

  • 11/11: Pinsa’s door Wijnig.nl
  • 18/11: Stoofvlees met frietjes door Het Stadspark

Tot dan!

Tijdens de herfstvakantie (vanaf vrijdag 29/10 (incl) tem vrijdag 4/11) zullen er geen jeugdtrainingen plaatsvinden.

Aangezien er zaterdag 12/11 wedstrijden zijn, zullen op vrijdag 11/11 de trainingen gewoon doorgaan.

Ploegen kunnen op eigen initiatief blijven doortrainen, met begeleiding van hun coach/manager. Gelieve dit dan af te spreken met de TC.

Fijne vakantie!

De attesten van het ziekenfonds voor lidgeld seizoen 2022-2023 zijn opgeladen via downloads. Je kan ze downloaden via deze link. 

Zoals jullie weten serveren wij op vrijdag eten voor onze liefhebbers. Jong tot oud kan komen eten voor/na zijn/haar training, ook de ouders mogen gezellig mee aanschuiven aan de tafel!
 
Klik snel op de titel om de menu te zien! 
 
Tot vrijdag!
 

We merken de laatste jaren dat er meer jongere kinderen geïnteresseerd zijn om te komen hockeyen. Het is ook een sport waar je op heel jonge leeftijd op speelse manier mee kan beginnen.  Dit seizoen zijn we dan ook gestart we ook met aparte trainingen op maat van kinderen onder de 6 jaar.

Op die leeftijd spelen ze nog geen 'echte' wedstrijdjes en kunnen zo de sport op een eigen tempo leren kennen met andere leeftijdsgenootjes. Trainer Erik verwelkomt daarom de jongste spelers en speelsters op zondagochtend tussen 9u30 en 10u30."

Meer info? Stuur snel een mailtje naar saskia.michielsen@hockeytaxandria.be.

Hockey kan al vanaf 4 jaar en je altijd al eens vrijblijvend komen meetrainen.

Wil je graag eens komen proberen? Dit kan altijd op één van de volgende momenten:

  • 3 keer gratis proeftrainen tijdens de reguliere trainingen (september-november & februari-mei)
  • Tijdens onze zomer en/of paasstage
  • Tijdens specifieke proeftrainingen georganiseerd tijdens de zomer

Wij voorzien altijd stick, materialen & verzekering. Het enige wat je nodig hebt is sportieve kledij & een bitje. Een bitje is verplicht en is wegens hygiënische redenen niet uitleenbaar. Je kan vrijblijvend een bitje aankopen achter de bar voor 10 euro.

Meer info? Stuur dan zeker een mailtje naar saskia.michielsen@hockeytaxandria.be. Inschrijven voor de proeftrainingen kan via deze link.

© 2020, website powered by Twizzit.com