Onze hoofdpartners

Onze sponsors
Coming up

Op zaterdag 23 oktober organiseren de sportclubs van De Hoogt een 'kroegentocht'! In alle kantines van De Hoogt zullen verschillende bandjes en DJ's optreden om er een spetterende avond van te maken. De festiviteiten starten om 19u30 en staan gepland tot 1u.

Alle locaties zijn gelegen aan sportpark de Hoogt, locaties liggen op wandelafstand van elkaar! Later wordt het uurschema bekendgemaakt. Elke band/DJ heeft een vaste locatie en speelt verschillende sets doorheen de avond, zo heeft u de kans uw favoriete affiche samen te stellen en elke locatie die u wenst een bezoek te brengen!

Op Taxa zal DJ Funkie Frankie optreden!

Meer info kan je terugvinden op de website van sportpromotie.net. VVK kaarten zijn te koop achter de bar of via de website van de Djoelen.

In de maand oktober is er terug de mogelijkheid om op vrijdagavond te eten op de club, voor, tijdens of na de training! Didier zal de volgende menu verzorgen tussen 18u en 20u. Reserveren is niet nodig, €10 volwassen en €5 voor kinderen: 

 • 1/10: Spaghetti Bolognaise
 • 8/10: Hamburgers met frietjes
 • 15/10: Thaise curry kip met rijst
 • 22/10: Wortel andijvie stamppot met worst

Tot vrijdag! 

Omdat we opnieuw veel vraag hebben gekregen naar bitjes op maat, zal dit jaar op nieuw een tandarts langskomen om bitjes op maat aanbieden voor kinderen (ongeveer tot 16j). Op woensdag 29 september (13u30-16u) en op vrijdag 8 oktober (17u30-19u) zal er een tandarts aanwezig zijn om een mondafdruk te nemen. Vooraf registreren(

Via onderstaand formulier kan je u aanmelden om langs te komen. Daarvoor is het echter van belang dat we ongeveer weten om hoeveel spelers en bitjes het gaat. Aangezien de organisatie hiervan redelijk wat werk met zich meebrengt kunnen we dit pas definitief bevestigen bij voldoende interesse! De kostprijs is €45, cash te betalen bij het aanmeten van het bitje.

Meer info via sportief@hockeytaxandria.be 

>> Inschrijven via deze link

September komt dichterbij en we kunnen eindelijk weer hockeyen! Lees hieronder alle info met betrekking tot het nieuwe seizoen.

Veel succes & plezier!

Wil je graag kennis maken met hockey? Wil je starten met hockey in het komende seizoen? We hebben nog verschillende plaatsjes vrij in onze teams! Hieronder kan je de belangrijkste info terugvinden: 

 • De belangrijkste info over hockey @Taxa kan je terugvinden in dit pdf-bestand.
 • Je kan gratis komen proeftrainen in september. Interesse? Schrijf je snel in via deze link. Er vinden elke woensdagnamiddag proeftrainingen plaats.

Moest je nog vragen hebben, dan kan je ons altijd contacteren via secretariaat@hockeytaxandria.be. Sportieve groeten! Het Taxa-team

Jaaaaaaaa, we mogen weer!!!! We mogen het volgende hockeyseizoen starten met de jaarlijkse TAXA-zomerstage. Omdat we niet weten wat de maatregelen van de overheid zullen zijn, hebben we dit jaar voor de zekerheid ook weer besloten om tijdens deze zomer, de stage in twee weken door te laten gaan

* WEEK 1: maandag 16 t/m vrijdag 20 augustus: U14 t/m U19 Boys en Girls

* WEEK 2: maandag 23 t/m vrijdag 27 augustus: 5 jaar t/m U12 Boys en Girls

Iedereen is welkom!

Hopelijk tot snel!

We gaan er proberen een zonnige zomer van te maken! Save the dates, er staan verschillende leuke evenementen op het programma. Uiteraard kan er tijdens alle dagen ook vrij gehockeyd worden op de club! Meer info per evenement volgt snel... 

ZONDAG 6/06 - Zomerbar & wedstrijden EK Hockey op groot scherm: 

 • 12u45: Duitsland-Belgie (dames)
 • 15u: Duitsland-Nederland (heren)
 • 19u45: Belgie-Engeland (heren)

Zaterdag 12/06

 • 9u30: Initiatiedag
 • 12u30: Finale EK hockey
 • Doorlopend terras & borrelhappen
 • 21u: EK Voetbal Belgie-Rusland

TAXA zomerweekend 25/06 & 27/06

 • Vrijdagavond 25/06: BBQ door foodiesinheels
 • Zondag 27/06: Zomerbar vanaf 15h & EK voetbal op groot scherm

5/07-9/07: Tom Boon Hockeycamp (meer info via deze link)

16/08-20/08: Zomerstage vanaf U14 (inschrijvingen gaan later open)

23/08-27/08: Zomerstage 5j t.e.m. U12 (inschrijvingen gaan later open)

Graag nodigen wij jullie uit voor de eerste initiatiedag om in het seizoen 2021-2022 te starten met hockeyen.  We organiseren een proeftraining om jongeren (en volwassenen) kennis te laten maken met de populaire hockeysport op HC Taxandria (locatie : De Hoogt 10, Oud-Turnhout)

Deze training staat open voor iedereen zonder ervaring die vrijblijvend wil komen kennismaken met hockey.  Jongeren kunnen starten vanaf 5 jaar.

De initiatie vindt plaats op zaterdag 12 juni 2021 :

 • Geboren tussen 2016 t.e.m. 2009: 09u30u – 10u30.
 • Geboren tussen 2008 t.e.m. 2003: 11.00u - 12.00u.

We vragen om vooraf in te schrijven. Zo kunnen we voldoende initiators voorzien en delen we de groepen corona-veilig op voorhand in.  Het inschrijfformulier vind je onderaan deze pagina.  Tijdens de inititatiedag staan we ook ter jullie beschikking voor het antwoorden van alle vragen. Lukt het nu niet om aanwezig te zijn? Geen probleem, in augustus zullen we nog verschillende initiatiedagen organiseren.

> Info & inschrijvingen

 

Gelieve onderstaande communicatie betreffende het einde van het seizoen, corona-compensatie voor senior-leden en de uitschrijvingen hieronder terug te vinden via lees meer

De trainingen voor de komende weken zijn voorzien als volgt :

 • Start2hockey - U11: trainingen na 29 mei enkel na toezegging van trainer
 • U14 - U19: trainingen t.e.m. zaterdag 29 mei (Jongens geen fysieke trainingen na 19/05)
 • Volwassenen: trainingen in overleg met trainer

 

Voor de senior-leden van het seizoen 2020-2021 wordt er voor het komend seizoen uitzonderlijk een corona-compensatie voorzien. Via lees meer kunnen jullie alle info terugvinden. Let op, deze compensatie dient aangevraagd te worden voor 15 juni via het volgende formulier (link).

© 2020, website powered by Twizzit.com