Onze hoofdpartners

Onze sponsors
Coming up

TAXA wordt dit jaar 40 jaar. Daarom organiseren we een groots feest in September. Zet de data alvast in jullie agenda:

 • Kids: 03/09/2022
 • 16+: 24/09/2022

Binnenkort meer info!

Tijdens de zomermaanden organiseren we twee hockey initiatiedagen voor jongens en meisjes van 4 tot 18 jaar. Geen ervaring vereist, maar wel veel zin om onze fantastische sport te leren kennen.

TAXA-coaches Saskia en Guy laten je op een leuke manier kennismaken met hockey, iedereen is welkom! 

Wij voorzien altijd stick, materialen & verzekering. Het enige wat je nodig hebt is sportieve kledij & een bitje. Een bitje is verplicht en is wegens hygiënische redenen niet uitleenbaar. Je kan vrijblijvend een bitje aankopen 10 euro, ze zijn ook verkrijgbaar in de meeste sportwinkels.

Ben je geïnteresseerd in hockey, maar lukken beide data niet, dan proberen we in overleg te bekijken of er een ander moment mogelijk is. Neem hiervoor even contact op met saskia.michielsen@hockeytaxandria.be

Inschrijven voor de initiatiedagen kan via dit formulier

Beste leden,

Het seizoen 2021-2022 loopt stilaan op zijn einde. Er rest ons nog een aantal praktische info die we jullie willen meegeven: 

Einde trainingen

Aangezien het seizoen ten einde is, stoppen ook alle trainingen:

 • Vanaf de U12 (U12 inbegrepen) zijn alle trainingen afgelopen sinds afgelopen vrijdag. 
 • Onder de U12 is er nog één afscheidstraining voorzien op woensdag 1/06 van 14u-15u15. Wegens Hemelvaart zullen er op 25/05 en 27/05 geen trainingen zijn.

Ploegen kunnen op individuele & vrijwillige basis blijven doortrainen. Dit kan door de coach/manager aangevraagd worden bij de Technische Commissie. 

Uitschrijvingen

Uitschrijvingen voor het volgende seizoen dienen voor 30 juni 2022 doorgegeven te worden bij het secretariaat. Wij vragen om eventuele uitschrijving door te geven via het formulier op onze website (link naar uitschrijvingsformulier). Uiteraard verwittig je ook je coach/manager als dit nog niet gebeurd is, maar dit is niet voldoende om deze ook administratief te verwerken. 

De teamindelingen zijn bijna rond, daarom vragen wij ook om jullie uitschrijving zo snel mogelijk door te geven via het formulier. 

Wij danken jullie voor je inzet en wensen jullie veel succes met de examens en een fijne vakantie!

Het Taxa-team. 

Tijdens de paasvakantie geldt er een aangepast trainingsschema voor de jeugdtrainingen:

 • Vrijdag 1 april t.e.m. donderdag 14 april: geen trainingen
 • Maandag 11 t.e.m. 14 april: paasstage
 • Vrijdag 15 april: Heropstart trainingen (er zijn wedstrijden op paasmaandag 18/04)
 • Maandag 18 april: Geen trainingen (wedstrijden!)
 • Vanaf dinsdag 19 april terug het normale trainingsschema

Fijne vakantie!

De komende weken komen de Taxa-Fridays opnieuw terug op de club. Op vrijdagavond wordt er na de training een lekkere maaltijd voorzien door Didier & co. 

 • Vrijdag 18/03: Gehaktballetjes in tomatensaus en kroketjes 
 • Vrijdag 25/03: Kruidige kip op de Ofyr met frietjes, salade en appelmoes

Reserveren hiervoor is niet nodig. Kostprijs is 5euro voor een kind en 10 euro voor een volwassene. 

De komende maanden zullen er 3 hockeykampen zijn op TAXA: 

Verdere informatie hierover is te vinden op onze stagepagina.

Dag allemaal,

We kregen onderstaand bericht van Julia, de mama van Michiel & Robbert Huijbrechts. We delen het graag verder, alle steun is welkom!

Update - De rechter kleedkamer is al goed gevuld. Super! De spullen worden na vrijdag 18/03 opgehaald, dus tot dan kunnen jullie nog extra materialen meebregen zodat deze nog verder geschonken worden aan Oekraïne!

Meer info via Lees Meer...

Helpen jullie mee?

Tijdens de krokusvakantie (vrijdag 25/02 inclusief) zullen er geen jeugdtrainingen zijn. 

Er wordt terug opgestart op maandag 7 maart. 

Op maandag 31/01 herstarten de veldtrainingen volgens het trainingsschema (link). Opgepast, er zijn een aantal wijzigingen doordat er een aantal nieuwe teams zijn.

De nieuwe teamindeling kunnen teruggevonden worden op Twizzit. Jullie coach/manager zal jullie contacteren, de eerste wedstrijden vinden plaats op zaterdag 12 februari (schema nog altijd niet bekend). 

Taxa is daarnaast dringend nog op zoek naar trainers. Interesse om training te geven of te helpen met alle randzaken? Aarzel zeker niet om een mailtje te sturen naar sportief@hockeytaxandria.be

Veel succes!

We herinneren jullie er ook aan dat het veld niet bespeeld mag worden als het bevroren is. Dit omdat de vezels & onderlaag beschadigd worden. Moest het veld bevroren zijn, dan communiceren we de aflasting van de trainingen via onze website. 

Beste leden,

Op vrijdagavond 28 januari 2022 (20u) vindt onze statutaire algemene ledenvergadering plaats. De officiële uitnodiging & agenda kunnen jullie hieronder terugvinden. 

Inschrijvingen zijn verplicht via deze link.

Wij hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten!

Sportieve groeten,

Het bestuur

© 2020, website powered by Twizzit.com