Onze hoofdpartners

Onze sponsors
Coming up

Tijdens de zomermaanden organiseren we twee hockey initiatiedagen voor jongens en meisjes van 4 tot 18 jaar. Geen ervaring vereist, maar wel veel zin om onze fantastische sport te leren kennen.

TAXA-coaches Saskia en Guy laten je op een leuke manier kennismaken met hockey, iedereen is welkom! 

Wij voorzien altijd stick, materialen & verzekering. Het enige wat je nodig hebt is sportieve kledij & een bitje. Een bitje is verplicht en is wegens hygiënische redenen niet uitleenbaar. Je kan vrijblijvend een bitje aankopen 10 euro, ze zijn ook verkrijgbaar in de meeste sportwinkels.

Ben je geïnteresseerd in hockey, maar lukken beide data niet, dan proberen we in overleg te bekijken of er een ander moment mogelijk is. Neem hiervoor even contact op met saskia.michielsen@hockeytaxandria.be

Inschrijven voor de initiatiedagen kan via dit formulier

Wil je graag kennis maken met hockey? Wil je starten met hockey in het komende seizoen? We hebben nog verschillende plaatsjes vrij in onze teams! Hieronder kan je de belangrijkste info terugvinden: 

  • De belangrijkste info over hockey @Taxa kan je terugvinden in dit pdf-bestand.
  • Je kan gratis komen proeftrainen. Interesse? Schrijf je snel in via deze link. Er vinden regelmatig proeftrainingen plaats op woensdagnamiddag.

Moest je nog vragen hebben, dan kan je ons altijd contacteren via secretariaat@hockeytaxandria.be. Sportieve groeten! Het Taxa-team

Hockey kan vanaf 5 jaar. 

Je kan instappen op alle mogelijke tijdstippen in het seizoen. Je kan komen proberen op de volgende momenten: 

  • 3 keer gratis proeftrainen tijdens de reguliere trainingen (september-november & februari-mei)
  • Tijdens onze zomer en/of paasstage
  • Tijdens specifieke proeftrainingen georganiseerd tijdens de zomer

Wij voorzien altijd stick, materialen & verzekering. Het enige wat je nodig hebt is sportieve kledij & een bitje. Een bitje is verplicht en is wegens hygiënische redenen niet uitleenbaar. Je kan vrijblijvend een bitje aankopen achter de bar voor 10 euro.

Inschrijven voor de proeftrainingen kan via deze link.

© 2020, website powered by Twizzit.com